Die kleinen Entdeckungen der Deutschen Backkunst. / Exploring German Baking Traditions.
Monday, September 24, 2012
Fruchtpüreewaffeln / Fruit-Puree-Waffles
Zutaten / Ingredients:
100g Butter
75g Zucker / Sugar
2 Eier / Eggs
150g Weizenmehl / Flour
1/2 gestr. TL Backpulver / 1/2 tsp baking powder
1 Pck. Griessbrei Klassische Art / 100g semolina pudding
150g Himbeeren / Raspberries
130g Pfirsich oder Aprikosen aus der Dose / Canned peaches or apricots
Butter, Zucker und Eier verquirlen. Mehl, Backpulver, Griessbrei dazugeben. Teig in zwei Teilen und jeweils Himbeeren und Pfirsiche separat puerieren und dazugeben. / Mix together butter, sugar and eggs. Add flour, baking powder and semolina. Divide dough into two parts and add pureed raspberries to one half and pureed peaches to the other half.
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