Zutaten:
300g Margarine / Butter
270 g Zucker / Sugar
1 P Vanillezucker / Vanilla Sugar
1 Rum Aroma
1 Prise Salz / Pinch of Salt
5 Eier / Eggs
375 g Mehl / Flour
12 g Backpulver / Baking Powder
3 EL Milch
20 g Kakaopulver / Hot Chocolate Powder
20 g Zucker / Sugar
3 EL Milch / Milk
Puderzucker / Powder Sugar
60 Minuten bei 190 C backen. / Bake for 60 min at 375 F.
1)
Butter, Zucker, Vanillezucker, Rum-Aroma, Salz, Eier nacheinander in einer Schuessel verruehren. / Add butter, sugar, rum-aroma, salt, eggs.
2)
Mehl, Backpulver vermischen und mit der Milch zusammen in die Buttermasse einruehren. / Add flour and baking powder together, then add with milk to ingredients in step 1.
3)
2/3 des Teiges in die gefettete Form geben. / Add 2/3 of the dough to the baking tray.
4)
Kakao mit Zucker und Milch vermischen und in das uebriggebliebene 1/3 des Teiges einruehren. / Add the hot chocolate powder with milk to the remaining 1/3 of the dough.
5)
Letztes Drittel in die Backform geben und mit einer Gabel spiralfoermig durch die Teigschichten ziehen. / Place remaining dough on top of the first layer in the baking tray and use a fork to gently swirl both layers.
No comments:
Post a Comment